240Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
4 kggurķi175 gmārrutki (viena burciņa)300 gcukurs3 ĒKsāls300 mletiķis (9%)
Pagatavošana
1
Gurķus nomazgā un sagriež plānās šķēlītēs – mizot nav nepieciešams.
2
Mārrutkus, etiķi, sāli un cukuru sajauc bļodā. Maisa, līdz cukurs izkusis.
3
Marinādi pārlej gurķu šķēlītēm, visu samīca un liek slēgtā traukā vēsumā.
4
Gurķi gatavi jau pēc 24 stundām, tad tos var likt burkās un ieziemot vai ēst uzreiz.
Lai labi garšo!
Ass un pikants ēdiensKonservēšanaPasniegt atdzesētuCukursEtiķisGurķiMārrutkiDārzeņu salātiMarinēšanaviegliIkdienas maltīteisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit