20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 garbūzs700 gtomāti sarkanais sīpols šķipsnasāls4 ĒKolīveļļa5 ĒKsarkanvīna etiķis pēc garšassvaigi malti melnie pipari150 gfetas siers bazilika lapiņas
Pagatavošana
1
Arbūzu un tomātus sagriež nelielos gabaliņos, saber salātu bļodā.
2
Atsevišķā bļodiņā vai burciņā sajauc eļļu ar etiķi.
3
Sīpolu sagriež ripiņās, pievieno salātiem un pārlej ar etiķa-eļļas mērci.
4
Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Salātus apmaisa un atdzesē ledusskapī 15 minūtes.
5
Atdzesētajiem salātiem pievieno bazilika lapiņas.
6
Salātus pasniedz šķīvjos, pāri drupinot fetas sieru.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit