9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gbaravikas2 šalotes sīpols2 ķiploka daiviņas50 gsviests timiāns1 ĒKotrā spieduma olīveļļa150 mlsaldais krējums100 mlvistas buljons100 mlpiens
Pagatavošana
1
Šalotes sīpolus un ķiplokus sakapā un cep sviestā ar eļļu. Pievieno timiāna zariņu. Ļoti svarīgi ir cept uz vidējas uguns, lai nepiedeg sīpols un ķiploks. Tos cep aptuveni 5 minūtes.
2
Liek uz pannas notīrītas, sagrieztas baravikas un gatavo tās, līdz ir apcepušās smuki brūnas. Tad pievieno vistas buljonu un lēni vāra 10 minūtes. Pievieno saldo krējumu un karsē vēl 15 minūtes.
3
Tad visu sablendē, liek atpakaļ katlā, pievieno sāli un piparus pēc garšas.
4
Zupu salej kafijas krūzītēs.
5
Pienu uzsilda un saputo ar putojamo slotiņu, ja ir pieejams piena putotājs, tad var izmantot to. Piena putas kārto uz zupas, lai tā izskatās kā kapučīno.
Bon Appetit!
PusdienasVakariņasĒdieni veģetāriešiemVakariņu idejasCepšanaVārīšanaBaravikasOlīveļļaPiensVistas buljonsŠalotes sīpoliSēņu zupasPiena zupasBiezzupas un krēmzupasvidējiTimiāns
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit