Restorāna Elements publicitātes foto
Kurš gan būtu iedomājies, ka gardo baraviku krēmzupu var pasniegt tā, lai tas izskatītos pēc kapučīno tasītes? Pamēģini arī tu šo restorāna “Elements” šefpavāra Oļega Soročina recepti.
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

500 gbaravikas2 šalotes sīpols2 ķiploka daiviņas50 gsviests timiāns1 ĒKotrā spieduma olīveļļa150 mlsaldais krējums100 mlvistas buljons100 mlpiens

Pagatavošana

1

Šalotes sīpolus un ķiplokus sakapā un cep sviestā ar eļļu. Pievieno timiāna zariņu. Ļoti svarīgi ir cept uz vidējas uguns, lai nepiedeg sīpols un ķiploks. Tos cep aptuveni 5 minūtes.

2

Liek uz pannas notīrītas, sagrieztas baravikas un gatavo tās, līdz ir apcepušās smuki brūnas. Tad pievieno vistas buljonu un lēni vāra 10 minūtes. Pievieno saldo krējumu un karsē vēl 15 minūtes.

3

Tad visu sablendē, liek atpakaļ katlā, pievieno sāli un piparus pēc garšas.

4

Zupu salej kafijas krūzītēs.

5

Pienu uzsilda un saputo ar putojamo slotiņu, ja ir pieejams piena putotājs, tad var izmantot to. Piena putas kārto uz zupas, lai tā izskatās kā kapučīno.

Bon Appetit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!