Foto: DELFI
No kabačiem ierasts cept plācenīšus, sacepumus, bet arī zupā tas lieliski attaisno savu garšu.
25Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 gab.kabacis (vidēja izmēra)1 gab.sīpols500 mlbuljons pēc garšassāls pēc garšasProvansas garšviela grilsiers

Pagatavošana

1

Sīpolu sagriež smalkos gabaliņos, kabaci pārgriež uz pusēm, izgrebj sēklas un sagriež smalkākos gabalos.

2

Sakarsē pannu ar eļļu un uz lēnas uguns apcep sīpolus caurspīdīgus. Tad pievieno kabačus, pieber garšvielas un cep aptuveni 5 minūtes.

3

Pannas saturu liec katlā, pielej pusi no buljona un ļauj vārīties 2 minūtes. Tad pievieno atlikušo buljonu un sablendē masu viendabīgā konsistencē.

4

Pārlej zupu atpakaļ katlā un vēlreiz uzvāra. Ja nepieciešams, pēc garšas pievieno vēl garšvielas.

5

Uz pannas apcep grilsieru, atdzesē, sagriež smalkākos gabalos un liek virsū zupai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!