25Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 gab.kabacis (vidēja izmēra)1 gab.sīpols500 mlbuljons pēc garšassāls pēc garšasProvansas garšviela grilsiers
Pagatavošana
1
Sīpolu sagriež smalkos gabaliņos, kabaci pārgriež uz pusēm, izgrebj sēklas un sagriež smalkākos gabalos.
2
Sakarsē pannu ar eļļu un uz lēnas uguns apcep sīpolus caurspīdīgus. Tad pievieno kabačus, pieber garšvielas un cep aptuveni 5 minūtes.
3
Pannas saturu liec katlā, pielej pusi no buljona un ļauj vārīties 2 minūtes. Tad pievieno atlikušo buljonu un sablendē masu viendabīgā konsistencē.
4
Pārlej zupu atpakaļ katlā un vēlreiz uzvāra. Ja nepieciešams, pēc garšas pievieno vēl garšvielas.
5
Uz pannas apcep grilsieru, atdzesē, sagriež smalkākos gabalos un liek virsū zupai.
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni veģetāriešiemBuljonsKabačiSīpoliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltītesalsGrilsiers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit