30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
8 sēnes3 šķēlesParmas šķiņķa šķēles, kas sagrieztas ½ cm platās strēmelēs1 ĒKsviests2 ĒKsakapāts sīpols saujasarīvēts siers1 ĒKsakapāti pētersīļi
Pagatavošana
1
Uzkarsē pannu uz plīts un apcep tajā pavisam neilgi šķiņķi, lai tas viegli sačokurotos. Tad atdzesē un sagriež smalkos kubiņos.
2
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200°C.
3
Sēnēm nogriež kātiņus, nomazgā un nosusina cepurītes. Kātiņus smalki sakapā.
4
Pannā izkausē sviestu un apcep tajā sakapātus sīpolus un sēņu kātiņus, līdz tie mīksti.
5
Nelielā bļodā samaisa sīpolu un apcepto sēņu masu ar šķiņķi, pētersīļiem, sieru un sakapātiem pētersīļiem. Iegūto masu pēc tam sapilda sēņu cepurītēs.
6
Sapildītās sēņu cepurītes liec uz cepešplāts, kas izklāta ar cepampapīru, un liec cepeškrāsnī cepties 15 minūtes, līdz siers izkusis.
7
Sēnes izņem no krāsns un pasniedz uzreiz.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepšanaCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKarstās uzkodasPētersīļiSiersSviestsSēnesCūkas šķiņķisSēņu ēdieniviegliSīpoliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit