30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 gab.bumbieri1 lūdens125 gcukurs3 gab.krustnagliņas1 gab.kanēļa standziņa1 gab.anīsa zvaigznīte PASNIEGŠANAI: pēc garšaskarameļu mērce
Pagatavošana
1
Katliņā lej ūdeni, pievieno cukuru, garšvielas un maisot uzkarsē, līdz cukurs izkusis.
2
Bumbierus nomizo, nogriež apakšējo galiņu, bet kātiņu atstāj klāt. Tad liek tos cukura sīrupā uz lēnas uguns nedaudz pavāra, tā, lai bumbieri paliek stingri. Atstāj atdzist ar visu šķidrumu. Tad izņem bumbierus un ļauj notecēt liekajam šķidrumam. Pārgriež uz pusēm, izņem serdi.
Pasniedz ar vafelēm (recepti meklē šeit) un karameļu vai šokolādes mērci.
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemRomantiskas vakariņasMātes dienas ēdieniVārīšanaŪdensKrustnagliņasAnīss
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit