30Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
400 gkāposti1 ĒKolīveļļa1 gab.burkāni3 gab.olas3 ĒKmanna2 ĒKmilti1 gab.sīpoli2 gab.ķiploka daiviņas1 saujapētersīļi6 ĒKrīvmaize šķipsnatimiāns pēc garšassāls šķipsnamelnie pipari, malti augu eļļa, cepšanai
Pagatavošana
1
Burkānu notīra, sarīvē uz smalkās rīves. Sīpolu un ķiplokus notīra un sakapā. Pētersīļus sakapā.
2
Pannā uzkarsē olīveļļu un maisot apcep sagatavotos dārzeņus pāris minūtes, līdz tie ir zeltaini.
3
Pa to laiku kāpostus sasmalcina (vieglāk to būs izdarīt ar virtuves kombaina palīdzību), liek bļodā un pārlej ar verdošu ūdeni.
4
Pannas saturam pievieno pētersīļus, sāli, piparus, timiānu un turpina cept vēl 2 minūtes.
5
Kāpostiem nolej ūdeni, pievieno pannas saturu, 2 olas, pusi miltus, mannu un visu samīca viendabīgā masā. Katru kotleti apviļā sakultā olā, tad rīvmaizē un cep pannā, iepriekš uzkarsētā eļļā 4–5 minūtes no katras puses, līdz kotletes ir zeltainas.
Pasniedz kā piedevu gaļas ēdieniem, vai kā pamatēdienu ar skābo krējumu vai sēņu mērci.
LaunagsReceptes cukura diabēta slimniekiemKrievu nacionālā virtuveBurkāniKāpostiMannaOlīveļļaPipariDārzeņu ēdieniSīpoliGavēņa laika ēdieniDārzeņu pankūkas un plācenīši
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit