30Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 burgeru maizītes4 ĒKBBQ kečups4 liellopa gaļas kotletes (piemēram, "Rakvere" liellopa burgerkotletes)4 šķēlesmīksts kazas siers0.5 baklažāns4 ĒKgrila salāti4 saujasmangoldi vai biešu lapas4 šķēlestomāti1 ĒKolīveļļa1 TKraudene sarkanais čili (pēc vēlēšanās) Jūras sāls melnie pipari
Pagatavošana
1
Apkaisi baklažāna šķēlītes ar sāli, pipariem un raudeni, uzpilini olīveļļu un samaisi.
2
Apcep kotletes no abām pusēm uz grila vai pannas aptuveni 10 līdz 12 minūtes. Apcep no abām pusēm arī baklažāna šķēlītes, līdz tās ir mīkstas. Nedaudz sasildi arī burgeru maizītes.
3
Uz maizes apakšējām pusītēm uzzied kečupu, uzliec salāta lapu, vienu vai divas kotletes, kazas sieru un tomāta šķēlītes.
4
Ja vēlies burgeru padarīt pikantāku, tad uzliec arī dažas čili šķēlītes.
5
Uz augšējām maizes pusītēm bagātīgi uzzied grila salātus un uzliec tās uz sagatavotā burgera.
Lai maltīte izdodas garda!
Piknika ēdienu receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiGrilsBaklažāniGaršvielas un garšaugiKazas siersKečupsMelnie pipariTomātiČiliGaļas ēdieniBurgeri, sendviči, vrapi un kebabi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit