45Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
kartupeļi izkausēts sviests sasmalcinātas ķiploka daiviņas pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Kartupeļus ar visu mizu novāra, bet ne līdz pilnīgai gatavībai. Liek uz cepešpannas un ar stampiņu pieplacina/saspiež. Stampiņas vietā var izmantot arī krūzes dibenu (tā es to darīju).
2
Katram kartupelim pēc tam pārlej kausētu sviestu, kam pievienoti smalcināti ķiploki. Pārkaisa sāli un liek pannu cepeškrāsnī. Cep 180–200 grādos 20–25 minūtes, līdz māju piepildījis debešķīgs aromāts, bet kartupeļus pārklājusi zeltaini brūna garoziņa.
3
Protams, var spēlēties ar dažādu garšaugu pievienošanu. Garšo izcili, piemēram, ar rozmarīnu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit