Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sagatavo dārzeņus: cukīni griež šķērsām uz pusēm un tad šķēlītēs, ķiršu tomātus - uz pusēm, saldo papriku - nelielos kubiņos. Sīpolus sasmalcina, ķiplokus saspiež ar naža plakano pusi, ingveru sarīvē uz rupjās rīves.
Sakarsē pannu un olīveļļā apcep ingveru, ķiplokus un sīpolus (aptuveni 1 minūti). Pievieno saldo papriku, pēc 3-4 minūtēm - cukīni, vēl pēc dažām minūtēm - tomātus. Pievieno sāli, piparus, balzamiko un visu samaisa.
Pievieno lēcas, apmaisa un karsē ēdienu vēl 1-2 minūtes.
Sasmalcina kinzu un pievieno salātiem.
Tortilju uzsilda sausā pannā, pēc tam sagriež 4 daļās, katram gabalam ar koka irbulīšiem (šim nolūkam lieti noder zobu bakstāmie kociņi) sastiprina 2 stūrīšus un izveidotajās kabatiņās kārto salātus.
Padoms: Visvienkāršākais veids, kā var nomizot ingveru, ir noskrāpēt mizu ar karoti. Mizošanas process neaizņems daudz laika, jo ingvera miza ir diezgan plāna.