80Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
IERAUGAM:10 graugs (sausais)1 glāzepiens2 ĒKcukurs2.5 ĒKmilti KĀRTAINAJAI MĪKLAI:300 gsviests3.5 glāzesmilti1 gab.ola
Pagatavošana
1
Gatavo ieraugu. Raugu atšķaida ar glāzi piena, pievieno cukuru, miltus, visu samaisa un noliek siltā vietā uzrūgt uz aptuveni pusstundu.
2
Gatavo mīklu. Aukstu sviestu sakapā ar miltiem, pievieno olu.
3
Uzrūgušo ieraugu pievieno mīklai, kārtīgi izmīca un sadala sešās daļāss. Katru daļu saveļ bumbā un ļauj vēl 20 minūtes parūgt.
4
Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Cepešplāti izklāj ar cepamo papīru.
5
Katru mīklas daļu izveltnē aplī, sagriež trīsstūros un satin kruasānus.
6
Kurasānus liek uz plāts, atstatus vienu no otra, apsmērē ar olu un cep 20-25 minūtes.
BrokastisĒdieni bērniemĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniMātes dienas ēdieniCepeškrāsnsFranču nacionālā virtuveCukursMiltiOlasPiensRaugsSviestsPīrāgi un smalkmaizītesvidējiGavēņa laika ēdieniViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit