20Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
250 gspageti100 gkaltēti tomāti2 šalotes sīpoli1 ķiploka daiviņa pusbundža 'Bonduelle' sarkano pupiņu1 avokado pēc garšassāls, pipari1 čili pipars
Pagatavošana
1
Izvāriet spageti sālītā ūdenī.
2
Sasmalciniet šalotes sīpolus. Ūdenī izmērcētus saulē kaltētos tomātus nosusiniet ar papīra dvieli un smalki sagrieziet.
3
Apcepiet tomātus un sīpolus uz sakarsētas pannas bez eļļas, līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi. Pievienojiet sasmalcinātus ķiplokus un čili piparus, pēc tam pupiņas.
4
Nomizojiet avokado, izņemiet kauliņu un samīciet mīkstumu ar dakšiņu tā, lai tas būtu daļēji krēmīgs, daļēji gabaliņos.
5
Nokāsiet spageti caurdurī, bet neļaujiet tiem izžūt - uzreiz sajauciet ar ceptiem tomātiem un sīpoliem un pievienojiet avokado.
6
Pievienojiet sāli un piparus pēc garšas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit