Vieglāka pastas versija – ar krāsainiem tomātiem, spinātu pesto un rukolu. Līdzsvaram – nedaudz sāļais fetas siers. Recepti piedāvā Linda Tellgrena, bloga "Lindas virtuve" autore.
30Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
350 gpenne pasta šķipsnasāls300 gsarkanie plūmju tomāti250 gdzeltenie plūmju tomāti saujarukola140 gsadrupināts fetas siers SPINĀTU PESTO:60 gspināti50 gciedru rieksti70 mlpirmā spieduma olīveļļa1 ķiploka daiviņa20 gsarīvēts cietais siers
Pagatavošana
1
Lielā katlā uzvāri ūdeni ar pievienotu šķipsnu sāls. Ber ūdenī pastu un vāri aptuveni 7 minūtes, līdz pasta ir al dente (gandrīz gatava). Nolej ūdeni.
2
Pagatavo pesto, saberot blenderī visas sastāvdaļas.
3
Karstai pastai pievieno pesto un samaisi. Pievieno tomātus, rukolu un atkal samaisi.
4
Liec šķīvjos un pārber ar fetas sieru. Pasniedz karstu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit