10Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 glāzeūdens1 glāzeābolu sula2 kanēļa standziņas4 krustnagliņas1 anīsa zvaigznīte tēja pēc izvēles2 TKmedus4 šķēlesāboli
Pagatavošana
1
Ūdeni uzvāra nelielā katliņā, pievieno tam krustnagliņas, kanēļa standziņas un anīsu. Tad pievieno tējas maisiņus vai beramo tēju un ļauj tai ūdenī ievilkties trīs minūtes.
2
Pēc tam tējas maisiņus/lapiņas izņem no uzvārītās tējas. Tajā iemaisa nesaldinātu ābolu sulu un medu. Katliņu vēlreiz uzliek uz plīts un nedaudz uzkarsē.
3
Sagatavo krūzītes – katrā ieliek pāris ābola šķēles. Visu pārlej ar nupat pagatavoto tēju.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit