15Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
2 gab.konservētas pupiņas, bundžā2 gab.āboli, skābi4 gab.marinēti gurķi1 gab.sīpols240 gtradicionālā siļķu fileja eļļā ar Himalaju sāli100 mlmajonēze50 mlskābs krējums1 TKsinepes pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari, malti1 gab.granātābols pēc garšaszaļumi
Pagatavošana
1
Sīpolu nomizo, sīki sakapā. Ābolus nomizo, izņem serdi, sagriež kubiņos. Siļķes sagriež kubiņos. Zaļumus sakapā. Granātābolam atdala sēkliņas.
2
Gatavo mērci, samaisot krējumu, majonēzi, sinepes, sāli un piparus.
3
Visas salātu sastāvdaļas, izņemot granātābola sēkliņas, liek bļodā, pievieno mērci un samaisa. Pārkaisa ar granātābola sēkliņām un zaļumiem.
Lai labi garšo!
Skābais krējumsZivju un jūras produktu salātiMajonēzeGavēņa laika ēdieniBez termiskas apstrādesGranātāboli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit