Foto: DELFI
Ļoti gardi, koši un zibenīgi pagatavojami salāti, kas būs īsts glābiņš reizēs, kad pie durvīm klauvē negaidīti viesi. Šie salāti ir pagatavojami vien nieka 10 minūšu laikā – visas sastāvdaļas atliek vien salikt bļodā, pārliet ar mērci un pārkaisīt ar spridzīgi košajām granātābolu sēkliņām.
15Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
2 gab.konservētas pupiņas, bundžā2 gab.āboli, skābi4 gab.marinēti gurķi1 gab.sīpols240 gtradicionālā siļķu fileja eļļā ar Himalaju sāli100 mlmajonēze50 mlskābs krējums1 TKsinepes pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari, malti1 gab.granātābols pēc garšaszaļumi

Pagatavošana

1

Sīpolu nomizo, sīki sakapā. Ābolus nomizo, izņem serdi, sagriež kubiņos. Siļķes sagriež kubiņos. Zaļumus sakapā. Granātābolam atdala sēkliņas.

2

Gatavo mērci, samaisot krējumu, majonēzi, sinepes, sāli un piparus.

3

Visas salātu sastāvdaļas, izņemot granātābola sēkliņas, liek bļodā, pievieno mērci un samaisa. Pārkaisa ar granātābola sēkliņām un zaļumiem.

Lai labi garšo!

Foto: DELFI

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!