30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 sīpols2 TKolīveļļa3 ķiploka daiviņas2 burkāni85 gsarkanās lēcas1 dārzeņu buljona kubiņš1 lverdošs ūdens3 ĒKpētersīļi
Pagatavošana
1
Sīpolu smalki sakapā. To pašu izdara ar ķiploka daiviņām.
2
Katliņā uzkarsē eļļu un liek apcepties sīpolus. Tikmēr burkānus sagriež pusripiņās. Ķiplokus un burkānus pievieno sīpoliem un sutina apmēram minūti.
3
Pēc tam katlā lej verdošu ūdeni, iemaisa virumā lēcas un buljona kubiņu. Katlam uzliek vāku un zupu vāra 15 minūtes, līdz lēcas mīkstas.
4
Kad zupa gatava, nogriež plīts liesmu un iemaisa zupā sakapātus pētersīļus.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemRomantiskas vakariņasVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBuljonsBurkāniLēcasOlīveļļaPētersīļiĶiplokiDārzeņu zupasviegliSīpoliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit