60Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 ĒKolīveļļa1 ziedkāposts3 pastinaki2 sīpoli1 TKmalts koriandrs0.5 TKkurkuma3 ķiploka daiviņas1 citrona sula un miziņa1 ldārzeņu buljons saujasakapāts koriandrs
Pagatavošana
1
Vidēja izmēra katlā uzkarsē eļļu un saber tajā sagrieztus ziedkāpostus un pastinakus, kā arī sakapātus sīpolus. Sutina 10–15 minūtes, līdz dārzeņi sāk palikt mīksti.
2
Tad tiem pievieno koriandru, kurkumu un sakapātus ķiplokus. Gatavo vēl 5 minūtes, regulāri apmaisot. Pēc tam dārzeņiem pievieno citrona sulu un sarīvētu miziņu. Visu pārlej ar buljonu un vāra zupu 25–30 minūtes, līdz dārzeņi mīksti.
3
Kad zupa gatava, to pārlej blenderī un sablenderē vienmērīgā krēmzupas konsistencē. Pirms pasniegšanas zupā iemaisa sakapātas koriandra lapiņas.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasMazkaloriju ēdieniĒdieni veģetāriešiemVakariņu idejasVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKinzaKurkumaOlīveļļaĶiplokiDārzeņu zupasBiezzupas un krēmzupasviegliSīpoliDārzeņu buljonsIkdienas maltīteiZiedkāpostiPastinaki
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit