15Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 ĒKkaltētas rožlapiņas4 krustnagliņas1 lauru lapa1 kanēļa standziņa2 saujasdzērvenes1 TKdzērveņu ievārījums1 apelsīns2.5 TKzaļā tēja1 lūdens
Pagatavošana
1
Katlā lej ūdeni un pievieno tam rožlapiņas, krustnagliņas, lauru lapu, kanēļa standziņu, saldētās ogas, dzērveņu ievārījumu un šķēlītēs sagrieztu apelsīnu.
2
Karsto dzērienu vāra uz lēnas uguns, līdz tas viegli burbuļo. Pēc tam katliņu noņem no plīts un ievieto tajā zaļās tējas maisiņu. To notur 2–5 minūtes.
Kad tēja gatava, to nokāš lielā krūzē un dzer, kamēr dzēriens vēl karsts. Lai labi garšo!
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanasApelsīniKanēlisLauru lapasŪdensTējaKrustnagliņasDzērvenesDzērveņu ievārījumsZaļā tēja
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit