20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 tītara fileja pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari3 ķiploka daiviņas2 olas milti panēšanai eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Tītara filejas gabalu sagriež plānākās šķēlēs – aptuveni pirksta platumā. Ķiplokus nomizo, izspiež caur ķiploku spiedi. Gaļas šķēles viegli izklapē ar gaļas āmuriņa plakano pusi, apkaisa ar sāli un pipariem, ierīvē ar ķiploku.
2
Sagatavo sakultu olu, miltus izber uz šķīvīša.
3
Pannā uzkarsē eļļu. Gaļas šķēli sākumā apviļā miltos, tad izmērcē olā un liek cepties uz sakarsētās pannas, cepot pāris minūtes no katras puses, līdz karbonādes ir zeltaini brūnas.
4
Pasniedz ar dārzeņu salātiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit