10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
600 gmencas fileja2 nelieli sīpoli1 ola2 šķēlesbaltmaize0.5 glāzepiens maizes mērcēšanai1 vidēji liels burkāns pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari eļļa cepšanai rīvmaize panēšanai
Pagatavošana
1
Sīpolus un burkānu nomizo. Maizi liek bļodiņā, pārlej ar pienu. Šķīvī ieber rīvmaizi.
2
Filejas samaļ ar gaļas maļamo mašīnu, piemaļ arī sīpolu. Uz smalkās rīves sarīvē burkānu, pievieno kotlešu masai.
3
Pievieno arī izmērcētās baltmaizes šķēles, sāli piparus un samaisa, līdz iegūta viendabīga, labi veidojama masa. Veido kotletes.
4
Pannā uzkarsē eļļu, apcep kotletes 3–4 minūtes no katras puses, līdz tās ir skaisti zeltainas. Ja nevēlies izmantot liekas taukvielas, cep kotletes cepeškrāsnī, saliekot tās uz cepamā papīra.
5
Pasniedz ar salātiem un kartupeļu biezputru vai izmanto sulīgu zivju burgeru pagatavošanai.
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemPannā cepts ēdiensKrievu nacionālā virtuveAugu eļļaBaltmaizeBurkāniMencaOlasPiensRīvmaizeZivju un jūras produktu ēdieniviegliGavēņa laika ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit