20Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
sviests cepšanai8 kausētā siera plāksnītes4 gab.kūpināta šķiņķa šķēles4 gab.tostermaizes šķēles2 gab.salātlapas2 olas pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Pannā izkausē sviestu, izcep olas līdz vēlamajai konsistencei.
2
Pannā izkausē sviestu, liek cepties maizes šķēles un cep 1–2 minūtes, līdz tās no vienas puses ir zeltainas.
3
Maizes apgriež, liek uz tām siera šķēles un turpina cept vēl 1–2 minūtes, tad noņem no pannas.
4
Divas maizes šķēles liek uz šķīvjiem tā, lai siers ir augšpusē, tad uz katras maizes šķēles liek salātlapu un šķiņķa šķēli (ja vēlas, šķiņķi var iepriekš apcept vai pāris minūtēs uzsildīt cepeškrāsnī), tam virsū atlikušās maizes šķēles ar sieru uz leju.
5
Gatavās karstmaizes dekorē ar olām, kapātiem zaļumiem un pasniedz.
Lai labi garšo!
BrokastisCepšanaCepeškrāsnsPannā cepts ēdiensFranču nacionālā virtuveKanapē un sviestmaizesKūpināts šķiņķisLapu salātiMaizeOlasPipariSviestsPicas un karstmaizesViegla vasaras maltītesalsKausētais siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit