zupa makaroni minestrone pusdienas
Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojama un garda dārzeņu un makaronu zupa žiglām pusdienām vai vakariņām. Ber zupas katlā burkānus, konservētos tomātus un saldētos zirnīšus – tā viss pagatavosies krietni ātrāk.
30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 ĒKolīveļļa2 burkāni1 sīpols1 ldārzeņu buljons400 gkonservēti tomāti200 gsaldēti zirnīši vai zaļās pupiņas180 gmakaroni saujapētersīļi

Pagatavošana

1

Lielā katlā uzkarsē eļļu. Pievieno sakapātu sīpolu un gabaliņos sagrieztus burkānus. Apcep aptuveni piecas minūtes.

2

Konservētos tomātus sagriež sīkākos gabaliņos un pievieno katlam. Visu pārlej ar buljonu un vāra 10 minūtes.

3

Tad zupai pievieno saldētos vai konservētos zirnīšus vai pupiņas un makaronus. Vāra, līdz makaroni teju mīksti. Beigās zupā iemaisa sakapātus pētersīļus.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!