Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Pavisam ātrie un veselīgie tako, ko pagatavot no vakardienas vistas. Ja ir vēlēšanās, var izmantot jau gatavu gvakamoli, bet svaiga garšos daudz labāk.
15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 avokado1 laims4 nelielas tortiljas250 ggaršvielās cepta vista2 redīsi1 sīpolloks saujakoriandrs

Pagatavošana

1

Avokado mīkstumu izņem un samīca. Pielej svaigi spiestu laima sulu un visu samaisa līdz krēmīgai konsistencei.

2

Uz pannas paralēli uzsilda tortiljas plāksnes.

3

Katru tortiljas plāksni liek uz šķīvja un apsmērē ar maigo avokado gvakamoli.

4

Saplucina iepriekš apceptu un atdzesētu vistas fileju (to var pagatavot, apviļājot vistu aso garšvielu maisījumā).

5

Redīsus sagriež ļoti plānās šķēlītēs, sīpollokus sagriež smalkāk.

6

Vistas gabaliņus, redīsu šķēlītes un sīpollokus izkārto virs tortiljas loksnēm, pievienojot arī saplucinātas koriandra lapiņas.

7

Tortiljas sloksni pārloka, iegūstot mīkstu tako ligzdiņu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!