15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 avokado1 laims4 nelielas tortiljas250 ggaršvielās cepta vista2 redīsi1 sīpolloks saujakoriandrs
Pagatavošana
1
Avokado mīkstumu izņem un samīca. Pielej svaigi spiestu laima sulu un visu samaisa līdz krēmīgai konsistencei.
2
Uz pannas paralēli uzsilda tortiljas plāksnes.
3
Katru tortiljas plāksni liek uz šķīvja un apsmērē ar maigo avokado gvakamoli.
4
Saplucina iepriekš apceptu un atdzesētu vistas fileju (to var pagatavot, apviļājot vistu aso garšvielu maisījumā).
5
Redīsus sagriež ļoti plānās šķēlītēs, sīpollokus sagriež smalkāk.
6
Vistas gabaliņus, redīsu šķēlītes un sīpollokus izkārto virs tortiljas loksnēm, pievienojot arī saplucinātas koriandra lapiņas.
7
Tortiljas sloksni pārloka, iegūstot mīkstu tako ligzdiņu.
Lai labi garšo!
Mazkaloriju ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiMeksikāņu nacionālā virtuveAvokadoRedīsiTortiljasVistas filejaBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit