40Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
160 gmilti (glāze)2 olas2 ĒKeļļa500 mlpiens1 saujadilles1 TKcepamais pulveris1 TKcukurs1 TKsāls150 gsiers eļļa vai sviests cepšanai
Pagatavošana
1
Olas liek bļodā, pievieno sāli un sakuļ gaišā, viendabīgā masā. Pievieno pienu, cukuru un samaisa.
2
Mīklai pievieno sīki sakapātas dilles, rīvētu sieru un iemaisa.
3
Tad bļodas saturam pievieno iepriekš izsijātus miltus, cepamo pulveri un maisa, līdz masa ir viendabīga.
4
Kā pēdējo mīklai pievieno eļļu.
5
Pannu ieziež ar nelielu daudzumu eļļas vai sviesta, lej mīklu uzkarsētajā pannā, izpludina pa pannas virsmu un cep, līdz pankūka ir zeltaina no vienas puses, tad uzmanīgi apgriež to un turpina cept, līdz zeltaina ir arī otra pankūkas puse.
6
Pasniedz ar skābu krējumu.
Lai labi garšo!
BrokastisPusdienasLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemPannā cepts ēdiensKrievu nacionālā virtuvePasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaCepamais pulverisCukursDillesMiltiOlasPiensSiersPankūkasviegliGavēņa laika ēdieniIkdienas maltīteisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit