30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
6 olas2 tomāti pēc garšasmajonēze pēc garšassāls0.5 TKsinepes pēc garšasdilles pēc garšassiers
Pagatavošana
1
Olas cieti novāra, noloba, uzmanīgi pārgriež uz pusēm, izņem dzeltenumus.
2
Dzeltenumus liek bļodiņā, pievieno majonēzi, sāli, sinepes, kapātas dilles, nedaudz smalki sarīvēta siera un visu samaisa, līdz iegūst viendabīgu masu.
3
Liek masu konditorejas maisā ar uzgali un sapilda olas.
4
Olas papildina ar tomātu "cepurītēm", kas izdekorētas ar majonēzes punktiņiem.
5
Gatavās "mušmires" pasniedz kā uzkodu aukstajā galdā, liekot uz šķīvja, kas izklāts ar rukolu vai salātlapām, vai arī izmanto salātu dekorēšanai.
Ieteikums: ja vēlas, sinepes pildījumā var aizstāt ar mārrutkiem vai ķiplokiem, majonēzi – ar skābo krējumu vai putotu sviestu. Pildījumam var pievienot arī kapātus kaperus, olīvas, gurķīšus vai sasmalcinātas ķilavas.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit