15Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
0.5 neliels sarkanais kāposts1 neliels Ķīnas kāposts90 gsalātu maisījums1 saujazirņu dīgsti1 mango MĒRCEI:4 ĒKrapšu eļļa 'Risso'4 ĒKapelsīnu sula2 ĒKsarkanvīna etiķis1 ĒKmedus pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Ķīnas kāpostu un sarkano kāpostu sarīvē virtuves kombainā, uz dārzeņu mandolīnas vai smalki sagriež ar nazi. Mango nomizo, izņem kauliņu, sagriež mīkstumu daiviņās.
2
Gatavo mērci. Ielej stikla burciņā "Risso" rapšu eļļu (to var aizstāt ar kukurūzas vai saulespuķu eļļu), pievieno visas pārējās sastāvdaļas. Burciņai aizskrūvē vāku un sakrata, līdz iegūta viendabīga, emulsijas konsistences mērce.
3
Kāpostus liek bļodā, pievieno mango daiviņas un biešu lapiņas, visu pārlej ar mērci un apmaisa.
4
Pārkaisa salātus ar dīgstiem un pasniedz.
Lai labi garšo!
LaunagsSvaigēšanaĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemApelsīniMangoMedusSarkanais kāpostsDārzeņu salātiviegliĶīnas kāpostsBez termiskas apstrādesDīgstiSarkanvīna etiķis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit