45Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
850 gkonservēti tomāti bez miziņas300 mlvistas buljons30 gsviests1 ĒKeļļa1 liels sīpols1 ĒKmilti2 ķiploka daiviņas0.5 TKcukurs1 svaiga timiāna zariņš pēc garšassāls, pipari svaigs baziliks pasniegšanai30 gcietais siers Džiugas
Pagatavošana
1
Katliņā ielej olīveļļu un pievieno sviestu.
2
Kad sviests izkusis, pievieno smalcinātus sīpolus un ķiplokus, apcep, līdz tie kļūs caurspīdīgi un mīksti.
3
Tad pieber miltus un maisot izkarsē.
4
Pievieno buljonu, tomātus, cukuru, garšvielas un sautē 40 minūtes, neuzliekot vāku.
5
Kad zupa uzvārījusies, sablendē.
6
Pasniedzot pārkaisa ar bazilika lapiņām un cietā siera "Džiugas®" skaidiņām.
VārīšanaAugu eļļaCukursMiltiVistas buljonsĶiplokiBiezzupas un krēmzupasSīpoliGavēņa laika ēdieniKonservēti tomāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit