30Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
180 gkvinoja0.5 brokoļa galviņa200 gredīsi1 saujaredīsu dīgsti100 gfetas siers1 ĒKķirbju sēklas MĒRCEI:2 ĒKolīveļļa1 ĒKcitrona sula pēc garšassāls pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Kvinoju novāra ūdenī, kā norādīts uz iepakojuma. Pēc tam nokāš un atdzesē.
2
Brokoļa galviņu sagriež sīkākos gabaliņos. Tos noblanšē 3 minūtes verdošā sālsūdenī. Pēc tam noskalo zem auksta ūdens un nosusina.
3
Lielā bļodā saber kvinoju, pievieno brokoļa gabaliņus un plānās šķēlītēs sagrieztus redīsus. Pārber ar redīsu dīgstiem, ķirbju sēkliņām un sadrupinātu fetas sieru.
4
Atsevišķā bļodiņā sajauc mērces sastāvdaļas un pārlej salātiem. Tos viegli apmaisa un pasniedz.
Lai labi garšo!
Grūtnieces ēdienkarteBrokoļiFetas siersKvinojaOlīveļļaPipariDažādi salātiGavēņa laika ēdieniCitronu sulaĶirbju sēklasDīgsti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit