30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 bagete vai gaišā ciabata7 ĒKolīveļļa200 gsaulē kaltēti tomāti bazilika pesto1 paciņa krēmsiers bez piedevām svaigs baziliks
Pagatavošana
1
Bageti vai ciabatu sagriež slīpi garenās šķēlītēs, apziež ar olīveļļu un izkārto tās uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru.
2
Liek cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 200°C, un apgrauzdē aptuveni piecas minūtes. Pēc tam maizītes izņem no krāsns un atdzesē.
3
Katram grauzdiņam uzziež krēmsieru.
4
Tad apsmērē ar kādu tējkaroti pesto. Virsū uzkaisa smalkāk sagrieztus saulē kaltētos tomātus un dekorē ar svaigām bazilika lapiņām.
Lai labi garšo!
BrokastisĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuKanapē un sviestmaizesBageteBaziliksOlīveļļaPestoSaulē kaltēti tomātiviegliIkdienas maltīteiKrēmsiers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit