60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
100 gmiežu putraimi100 gkviešu putraimi500 mlūdens300 mlsilts piens1 kartupelis pēc garšassāls ievārījums sacepts speķis ar sīpoliem
Pagatavošana
1
Putraimus saber katlā, pievieno arī kubiņos sagrieztu kartupeli un pārlej ar ūdeni. Apmaisot vāra, kamēr putraimi mīksti.
2
Kad putraimi kļuvuši vidēji mīksti, putrai pielej uzsildītu pienu un turpina to vārīt, līdz gatava.
3
Īsi pirms gatavošanas beigām pievieno sāli.
4
Pēc vārīšanas katlu apsedz ar dvieli un ļauj putrai uzbriest.
Iesūtīja: Ziga
Ēdieni veģetāriešiemVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKartupeļiPiensŪdensviegliIkdienas maltīteiMiežu putraimiIevārījumssalsPutras un biezputras
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit