20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
5 vārīti kartupeļi200 gredīsi1 garais gurķis1 sarkanais sīpols MĒRCEI:2 ĒKgraudu sinepes3 ĒKbaltvīna etiķis4 ĒKolīveļļa pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Novārītus un atdzesētus kartupeļus sagriež kubiņos, to pašu izdara ar gurķi. Redīsus sagriež šķēlītēs, bet sīpolu – pusapļos. Visus dārzeņus saber salātu bļodā.
2
Gatavo mērci – bļodiņā kārtīgi samaisa sinepes, etiķi un eļļu, lai veidotos viendabīga mērce. Tad pēc garšas pievieno sāli (ja nepieciešams).
3
Mērci pārlej dārzeņiem un kārtīgi samaisa, lai visi salāti būtu vienmērīgi noklāti.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasAss un pikants ēdiensPiknika ēdienu receptesĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiGraudu sinepesGurķiOlīveļļaRedīsiSarkanie sīpoliDārzeņu salātiGavēņa laika ēdieniBaltvīna etiķisKartupeļu salātiVārīti kartupeļi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit