15Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 ziedkāposts1 saujapētersīļi vai koriandrs pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti pipari
Pagatavošana
1
Ziedkāpostus sagriež gabaliņos un liek novārīties ūdenī 3–4 minūtes. Pēc tam tos nokāš.
2
Novārītos ziedkāpostus saber virtuves kombainā un blenderī. Sasmalcina tik ilgi, līdz tie ieguvuši rīsiem līdzīgu konsistenci.
3
Pēc tam pārliek traukā un sajauc ar sasmalcinātiem pētersīļiem (vai koriandru). Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit