ziedkāposti pētersīļi
Foto: Shutterstock
Sasmalcināti ziedkāposti var būt labs graudaugu aizvietotājs ātrām maltītēm kā arī piedevām pie gaļas vai zivīm. Atliks vien tos noblanšēt un sablenderēt.
15Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 ziedkāposts1 saujapētersīļi vai koriandrs pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti pipari

Pagatavošana

1

Ziedkāpostus sagriež gabaliņos un liek novārīties ūdenī 3–4 minūtes. Pēc tam tos nokāš.

2

Novārītos ziedkāpostus saber virtuves kombainā un blenderī. Sasmalcina tik ilgi, līdz tie ieguvuši rīsiem līdzīgu konsistenci.

3

Pēc tam pārliek traukā un sajauc ar sasmalcinātiem pētersīļiem (vai koriandru). Pēc garšas pievieno sāli un piparus.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!