30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 gab.konservētu turku zirņu bundža1 vārīta biete1 saujamelnās olīvas lociņi1 saujašampinjoni1 paprika pēc garšastomātu pesto
Pagatavošana
1
Šampinjonus sagriež un apcep pannā.
2
Konservētajiem turku zirņiem nolej šķidrumu, saber bļodā.
3
Tad pievieno gabaliņos sagrieztu vārītu bieti, svaigu papriku, melnās olīvas, svaigus lociņus, atdzesētus ceptos šampinjonus.
4
Visu sajauc ar tomātu pesto.
Iesūtīja: Andra
VakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni vegāniemPasniegt atdzesētuBietesPaprikaPestoTurku zirņiŠampinjoniDārzeņu salātiMelnās olīvasBiešu salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit