Foto: Privātais arhīvs
"Kad jāiztukšo ledusskapis, gadās samest visu, kas pagadās pa rokai un iegūt jaunu salātu recepti," stāsta tās autore Andra. Pamēģini šos vienkāršos un gardos salātus arī tu!
30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 gab.konservētu turku zirņu bundža1 vārīta biete1 saujamelnās olīvas lociņi1 saujašampinjoni1 paprika pēc garšastomātu pesto

Pagatavošana

1

Šampinjonus sagriež un apcep pannā.

2

Konservētajiem turku zirņiem nolej šķidrumu, saber bļodā.

3

Tad pievieno gabaliņos sagrieztu vārītu bieti, svaigu papriku, melnās olīvas, svaigus lociņus, atdzesētus ceptos šampinjonus.

4

Visu sajauc ar tomātu pesto.

Iesūtīja: Andra

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!