Foto: Privātais arhīvs
Gards un vienkāršs dārzeņu ēdiens vakariņām – krāsnī ceptas baklažāna ripiņas ar papriku un spinātiem. Sāta sajūtu maltītei piešķirs slepenā sastāvdaļa – krēmsiers.
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

baklažāns paprika krēmsiers pēc garšasbalzamiko etiķis pēc garšasVidusjūras garšvielu maisījums pēc garšassāls spināti

Pagatavošana

1

Pirms gatavošanas baklažānu sagriež ripiņās un trīs stundas izmērcē sālsūdenī, lai tas nebūtu rūgts. Pēc tam nosusina.

2

Papriku sagriež palielos gabaliņos. Dārzeņus liek lielā traukā un sajauc ar krēmsieru, balzamiko etiķi, Vidusjūras garšvielām un sāli. Pārliek cepamtraukā.

3

Liek krāsnī, kas uzkarsēta līdz 180°C, un cep 35 minūtes. Kad šis laiks pagājis, dārzeņiem pievieno arī spinātu lapiņas un turpina cept krāsnī vēl piecas minūtes.
::!recepte::

4

Pasniedz uzreiz pēc pagatavošanas. Lai labi garšo!

5

Iesūtīja: Marianna

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!