7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
baklažāns paprika krēmsiers pēc garšasbalzamiko etiķis pēc garšasVidusjūras garšvielu maisījums pēc garšassāls spināti
Pagatavošana
1
Pirms gatavošanas baklažānu sagriež ripiņās un trīs stundas izmērcē sālsūdenī, lai tas nebūtu rūgts. Pēc tam nosusina.
2
Papriku sagriež palielos gabaliņos. Dārzeņus liek lielā traukā un sajauc ar krēmsieru, balzamiko etiķi, Vidusjūras garšvielām un sāli. Pārliek cepamtraukā.
3
Liek krāsnī, kas uzkarsēta līdz 180°C, un cep 35 minūtes. Kad šis laiks pagājis, dārzeņiem pievieno arī spinātu lapiņas un turpina cept krāsnī vēl piecas minūtes.
::!recepte::
4
Pasniedz uzreiz pēc pagatavošanas. Lai labi garšo!
5
Iesūtīja: Marianna
PusdienasVakariņasĒdieni veģetāriešiemCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBaklažāniBalzamiko etiķisGaršvielas un garšaugiPaprikaSpinātiDārzeņu ēdieniviegliIkdienas maltīteiKrēmsierssals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit