35Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 ĒKolīveļļa2 sīpoli450 gburkāni1 ĒKgaram masala1 citrona sula1 ldārzeņu buljons200 mlkokosriekstu piens400 gkonservētas pupiņas
Pagatavošana
1
Katliņā uzkarsē eļļu. Saber tajā sakapātus sīpolus un gabaliņos sagrieztus burkānus. Apcep dažas minūtes, līdz sīpoli caurspīdīgi. Tad pievieno garam masala garšvielas un pasutina dārzeņus vēl minūti.
2
Pēc tam dārzeņiem pārlej svaigi spiesto citrona sulu un buljonu. Vāra aptuveni 10 minūtes, līdz burkāni mīksti. Tad pievieno kokosriekstu pienu. Zupu pēc tam sablenderē, lai iegūtu krēmzupas konsistenci.
3
Sablenderētajai zupai pievieno nokāstas konservētās pupiņas un vēlreiz uzsilda, lai pupiņas būtu karstas. Pasniedz, kamēr zupa silta. Lai labi garšo!
Ēdieni vegāniemVārīšanaBurkāniBiezzupas un krēmzupasDārzeņu buljonsCitronu sulaKonservētas pupiņasKokosriekstu piensGaram masala
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit