krēmzupa pusdienas
Foto: Shutterstock
Vienkārša un ļoti garda burkānu krēmzupa, kurā iemaisītas konservētās pupiņas. Zupai svaiguma noti piešķirs svaigā citronu sula.
35Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 ĒKolīveļļa2 sīpoli450 gburkāni1 ĒKgaram masala1 citrona sula1 ldārzeņu buljons200 mlkokosriekstu piens400 gkonservētas pupiņas

Pagatavošana

1

Katliņā uzkarsē eļļu. Saber tajā sakapātus sīpolus un gabaliņos sagrieztus burkānus. Apcep dažas minūtes, līdz sīpoli caurspīdīgi. Tad pievieno garam masala garšvielas un pasutina dārzeņus vēl minūti.

2

Pēc tam dārzeņiem pārlej svaigi spiesto citrona sulu un buljonu. Vāra aptuveni 10 minūtes, līdz burkāni mīksti. Tad pievieno kokosriekstu pienu. Zupu pēc tam sablenderē, lai iegūtu krēmzupas konsistenci.

3

Sablenderētajai zupai pievieno nokāstas konservētās pupiņas un vēlreiz uzsilda, lai pupiņas būtu karstas. Pasniedz, kamēr zupa silta. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!