20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
180 gkuskuss200 mlverdošs ūdens vai buljons1 ola3 ĒKbezpiedevu jogurts1 cukīni1 saujapētersīļi eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Kuskusu saber bļodā un pārlej ar ūdeni vai buljonu. Bļodai uzliek vāciņu vai šķīvi un ļauj kuskusam uzbriest.
2
Tikmēr sakuļ trauciņā olu. Cukīni sarīvē, bet pētersīļus smalki jo smalki sakapā.
3
Kad kuskuss uzbriedis, tam pievieno cukīni, pētersīļus, olu un jogurtu. Visu kārtīgi samaisa, lai veidotos viendabīga masa.
4
No kuskusa un cukīni masas veido nelielus plācenīšus.
5
Apcep labi uzkarsētā pannā, līdz tie zeltaini no katras puses.
6
Pasniedz ar skābo krējumu vai kādu vieglu jogurta mērcīti.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaKuskussOlasPētersīļiMakaronu ēdieniviegliGavēņa laika ēdieniIkdienas maltīteiCukīniBezpiedevu jogurtsDārzeņu pankūkas un plācenīši
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit