Foto: Shutterstock
Redīsu un gurķu salāti, kas papildināti ar smaržīgām dillēm un rīsu etiķi treknas mērces vietā. Garda piedeva gaļas ēdieniem vai tikko vārītiem jaunajiem kartupeļiem.
45Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
300 gredīsi1 garais gurķis1 saujadilles3 ĒKrīsu etiķis1 ĒKcukurs2 TKolīveļļa

Pagatavošana

1

Lielā bļodā sajauc rīsu etiķi, cukuru un olīveļļu.

2

Gurķi sagriež nelielos gabaliņos.

3

Redīsus sagriež šķēlītēs.

4

Dilles smalki sakapā.

5

Sagrieztos dārzeņus saber bļodā, kur pagatavota marināde. Pievieno arī dilles, visu kārtīgi apmaisa.

6

Ļauj salātiem nedaudz ievilkties pirms pasniegšanas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!