9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 lvistas buljons60 grīsi pēc garšascukurs pēc garšassāls4 olu dzeltenumi1 šķipsnakanēlis5 ĒKcitronu sula4 citrona šķēlītes šķipsnaspētersīļu zaļumi
Pagatavošana
1
Vāra vistas buljonu, sekojot šī raksta norādījumiem. Kad buljons gatavs, vistas gaļu izņem, buljonu izkāš, lej atpakaļ katlā. Vistas gaļu atdala no kauliem.
2
Buljonam pievieno rīsus, gaļas gabaliņus un 15 minūtes uz lēnas uguns karsē, līdz rīsi ir uzbrieduši. Pievieno cukuru, sāli un kanēli.
3
Olu baltumus atdala no dzeltenumiem. Dzeltenumiem pievieno citronu sulu, labi saputo un iemaisa zupā.
4
Lej zupu šķīvjos, pievieno citrona šķēlītes, pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasVārīšanaGrieķu nacionālā virtuvePasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCitroniCukursKanēlisOlasPētersīļiRīsiVistas buljonsGaļas zupasIkdienas maltīteiCitronu sulasals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit