30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
400 glaša fileja4 gab.burkāni6 gab.kartupeļi150 gzaļie zirnīši (saldēti vai konservēti)3 gab.lauru lapas3 gab.smaržīgie pipari paciņa kausētais siers pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Laša filejai nogriež ādu un sagriež to mazos gabaliņos. Liec katlā, aplej ar ūdeni un liec uz vidējas uguns vārīties.
2
Kamēr gatavojas zivs buljons, nomizo un mazos gabaliņos sagriez burkānus. Pievieno zivij. Tad to pašu izdara ar kartupeļiem, un pievieno katla saturam. Pievieno lauru lapas un piparus.
3
Ja nepieciešams, pielej vēl ūdeni. Vāra, līdz dārzeņi gandrīz mīksti. Tad ir īstais brīdis pievienot zaļos zirnīšus (konservētiem nokāš šķidrumu), kausēto sieru. Kad siers pakusis un zirnīši gatavi, pagaršo un pēc garšas pievieno sāli.
4
Pasniedz ar smalki sakapātiem svaigiem zaļumiem un maizes šķēli.
KartupeļiLasisLauru lapasZirņiDārzeņu zupasZivju un jūras produktu zupasSmaržīgie pipariZupas receptesKausētais siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit