15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 liels apelsīns vai 2 mazi apelsīna miziņa100 gcukurs2 TKkukurūzas ciete1 gab.ola70 gsviests
Pagatavošana
1
Karstumizturīgā bļodā lej apelsīnu sulu, sarīvēto miziņu, olu, cukuru, kukurūzas cieti un rūpīgi samaisi.
2
Bļodu liek uz katliņa ar ūdeni un karstā ūdens peldē karsē krēmu, to nepārtraukti maisot, līdz tas sabiezē.
3
Kad krēms ieguvis konsistenci, ka tas nelīst no karotes, bet ir tumīgs, pievieno gabaliņos sagrieztu aukstu sviestu un samaisi.
4
Liek vēsumā krēmu atdzesēties.
Smērē kūkās, uz pankūkām, pilda eklēros vai ēd tāpat! Šo krēmu slēgtā traukā ledusskapī var uzglabāt pat mēnesi.
Ēdieni bērniemLieldienu receptesPasniegt atdzesētuApelsīniCukursKukurūzas miltiSviestsGlazūras, pildījumi un kūku krēmi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit