Foto: Grieta Mfondouma
Kraukšķīgas vafeles ar maigu un krēmīgu pildījumu ir īsta brokastu klasika, no kā atteikties ir teju neiespējami.
13Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

VAFELĒM:125 gmilti250 mlpiens50 gsviests50 gcukurs1 ola0.5 TKvaniļas cukurs šķipsnasāls1 ĒKkartupeļu ciete PILDĪJUMAM:200 saldais krējums150 gbezpiedevu krēmsiers pēc garšaspūdercukurs

Pagatavošana

1

Olu ar cukuru saputo. Pievieno izkausētu sviestu, vanilīnu, šķipsnu sāls, pienu, miltus, sodu, cukuru, kartupeļu cieti un visu ar mikseri sakuļ.

2

Gatavo krēmu, ar mikseri saputojot visas sastāvdaļas. Ja vēlas, var krēmam pierīvēt laima, citrona vai apelsīna miziņu.

3

Vafeles cep iepriekš uzkarsētā vafeļu pannā. Vēl karstas sarullē un pilda ar pildījumu, izmantojot kulinārijas maisiņu ar uzgali.

Lai labi garšo!

Recepti iesaka: Grieta Mfondouma

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!