45Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
3 gab.vistas fileja1 gab.greipfrūts4 ĒKgaišā sojas mērce1 gab.ķiploka daiva eļļa cepšanai griķi salātlapas
Pagatavošana
1
Vistas fileju (atlaidinātu) sagriež gabaliņos un iemarinē, pārlejot ar dažām karotēm gaišās sojas mērces, pusi greipfrūta sulas un saspiestu ķiploka daiviņu. Atstāj iemarinēties uz pusstundu ledusskapī.
2
Vistas fileju apcep uz pannas eļļā. Var izmantot eļļu, kas palikusi pāri saulē kaltēto tomātu burciņā – gaļa iegūs vēl izteiksmīgāku garšu.
3
Novāra griķus un pagatavo lapu salātus – tos apslaka ar pāri palikušo greipfrūta sulu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit