Foto: DELFI
Ledusskapī svilpoja vējš, vēderā gaudoja vilki, tāpēc recepte tapusi plaukta revidēšanas rezultātā. Saldētavā atradās trīs vistas filejas un augļu grozā ne pārāk glīts greipfrūts. Improvizācijas rezultātā tapa pārsteidzoši garda maltīte, kuru nu varēs izmēģināt arī ''Tasty'' lasītāji.
45Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
3 gab.vistas fileja1 gab.greipfrūts4 ĒKgaišā sojas mērce1 gab.ķiploka daiva eļļa cepšanai griķi salātlapas

Pagatavošana

1

Vistas fileju (atlaidinātu) sagriež gabaliņos un iemarinē, pārlejot ar dažām karotēm gaišās sojas mērces, pusi greipfrūta sulas un saspiestu ķiploka daiviņu. Atstāj iemarinēties uz pusstundu ledusskapī.

Foto: DELFI
2

Vistas fileju apcep uz pannas eļļā. Var izmantot eļļu, kas palikusi pāri saulē kaltēto tomātu burciņā – gaļa iegūs vēl izteiksmīgāku garšu.

3

Novāra griķus un pagatavo lapu salātus – tos apslaka ar pāri palikušo greipfrūta sulu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!