Foto: Shutterstock
Ar kraukšķīgiem dārzeņiem, sieru un jogurta mērci pildītas pankūkas patiesi karaliskām brokastīm.
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 plānās pankūkas1 TKsviests200 gsiers0.5 paprika0.5 brokolis MĒRCEI:4 ĒKgrieķu jogurts2 ķiploku daiviņas1 ĒKcitronu sula pēc garšassāls

Pagatavošana

1

Gatavo pankūku mīklu, sekojot šīs receptes norādījumiem, un cep pankūkas, lai tās nebūtu pārlieku plānas.

2

Sarīvē sieru. Jogurtam pievieno ķiplokus, citronu sulu, sāli un samaisa.

3

Brokoļus sadala nelielās rozetēs, liek verdošā ūdenī un vāra 3 minūtes, tad strauji atdzesē aukstā ūdenī, lai tie nezaudētu košo krāsu un kraukšķīgumu. Papriku sagriež kubiņos.

4

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.

5

Pankūkas liek uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru, kas viegli ieziests ar sviestu. Katrai pankūkai līdz pusei liek dārzeņus, pārlej tos ar mērci, visu devīgi pārkaisa ar sieru un pārloka otras pankūkas puses pāri pildījumam.

6

Cep pankūkas, līdz siers ir izkusis un tās ir zeltainas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!