10Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
125 gzaļie zirnīši (saldēti)2 ĒKkrēmsiers6 gab.piparmētru lapiņas16 gab.marinēti anšovi zirņu dīgsti dekorēšanai4 šķēlesmaize
Pagatavošana
1
Blenderī liek blanšētus vai atlaidinātus un pannā apceptus zaļos zirnīšus.
2
Pievieno krēmsieru, saplucinātas piparmētru lapiņas un blendē, līdz iegūta viendabīga masa.
3
Apgrauzdē maizes šķēles uz sausas pannas, virsū smērē zirnīšu biezeni, uzliek anšovu filejas un dekorē ar zirņu dīgstiem.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit