Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Pavisam citādākas maizītes - krēmīgā un vasarīgi zaļās krāsas zirnīšu pastēte ar piparmētru patīkami harmonēs ar sāļajām anšovu filejām virspusē.
10Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
125 gzaļie zirnīši (saldēti)2 ĒKkrēmsiers6 gab.piparmētru lapiņas16 gab.marinēti anšovi zirņu dīgsti dekorēšanai4 šķēlesmaize

Pagatavošana

1

Blenderī liek blanšētus vai atlaidinātus un pannā apceptus zaļos zirnīšus.

2

Pievieno krēmsieru, saplucinātas piparmētru lapiņas un blendē, līdz iegūta viendabīga masa.

3

Apgrauzdē maizes šķēles uz sausas pannas, virsū smērē zirnīšu biezeni, uzliek anšovu filejas un dekorē ar zirņu dīgstiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!