4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
400 gsiers ķiiploka daviņas20 mlolīveļļa60 mlgaišā sojas mērce
Pagatavošana
1
Sieru sagriež kubiņos vai stienīšos. Var izmantot gan Krievijas vai Holandes tipa sierus, gan Jāņu sieru.
2
Gatavo marinādi. Sojas mērcei pievieno eļļu un nomizotus, caur spiedi izspiestus vai uz smalkās rīves sarīvētus ķiplokus.
3
Sieru liek aizvākojamā trauciņā vai vairākkārt aiztaisāmā maisiņā, pārlej ar marinādi un sakrata.
4
Uz nakti liek ledusskapī, lai siers ievelkas, tad izņem no marinādes un izmanto kā gardu papildinājumu sieru platei.
Lai labi garšo!
Ass un pikants ēdiensPiknika ēdienu receptesMarinēšanaSiera un biezpiena uzkodasOlīveļļaSojas mērcePasniegt nākamajā dienā
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit