3Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgpriežu čiekuri2 kgcukurs2 lūdens
Pagatavošana
1
Čiekuriņus attīra no skujām, nogriež kātiņus. Blanšē 10 minūtes, pārlejot ar karstu ūdeni, lai attīrītu no putekļiem un citiem gruzīšiem, kas pielipuši pie sveķainajiem čiekuriem.
2
Uzvāra ūdeni, pieber cukuru, maisot izšķīdina. Kad cukurs izšķīdis, vāra 10 minūtes, tad ber klāt čiekurus. Vāra uz lēnas uguns 3 stundas, ik pa laikam nosmeļot putas, kā vārot ievārījumu.
3
Pilda izkarsētās burciņās, aizvāko un satin dvielī, kamēr atdziest.
Lai labi garšo!
Ārstnieciskais uztursVārīšanaKonservēšanaPasniegt atdzesētuCukursŪdensSīrupiviegliLatviešu nacionālā virtuveČiekuri
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit