20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
800 gkonservētas sarkanās pupiņas280 gmarinēti šampinjoni2 gab.gurķi2 gab.tomāti1 gab.sarkanā paprika350 gpikantā rulete ("RGK"), bet der arī žāvēta gaļa250 gmajonēze pēc garšassāls pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Pupiņas ieber caurdurī un noskalo. Kad liekais šķidrums notecējis, tās ber bļodā.
2
Gurķi, papriku un pikanto ruleti (var izmantot arī žāvēto gaļu) sagriež strēmelītēs un pievieno pupiņām.
3
Tomātu sagriež kubiciņos un ber to traukā pie pārējām salātu sastāvdaļām.
4
Šampinjonus ber caurdurī un notecina marinādi. Tad tos pārgriež uz pusē un pievieno pārējām sastāvdaļām. Salātiem pievieno majonēzi, sāli, piparus pēc garšas un visu samaisa.
5
Salātus var ēst uzreiz, bet gardāki tie būs nākamajā dienā, kad visas sastāvdaļas būs ievilkušās.
Lai labi garšo!
PusdienasLaunagsVakariņasAss un pikants ēdiensKāzu ēdienkarteKristību ēdienkarteBēru mielastsGurķiMarinētas sēnesPaprikaPipariTomātiŽāvēta gaļaGaļas salātiSēņu salātiMajonēzeBez termiskas apstrādesKonservētas pupiņasPupiņu salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit