35Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
7 olas300 mlpiens pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari2 ĒKsviests1 ĒKkartupeļu ciete šķipsnadzeramā soda
Pagatavošana
1
Sakarsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem. Karstumizturīgu trauku ieziež ar ēdamkaroti sviesta.
2
Olas iesit bļodā, pievieno sāli, piparus un sakuļ.
3
Kartupeļu cieti liek tasītē, pievieno sodu, nedaudz piena un maisa, līdz iegūst viendabīgu masu bez kunkuļiem.
4
Atlikušo pienu pakāpeniski lej klāt olu masai, iemaisot ar putojamo slotiņu vai mikseri.
5
Kad viss piens pievienots, kā pēdējo olu masai lej klāt cietes–piena maisījumu un iekuļ.
6
Masu lej cepamtraukā, virsū vienmērīgi izkārto atlikušā sviesta piciņas.
7
Omleti cep aptuveni 30 minūtes. Kad omlete sāk "atlekt" no trauka maliņām, tā ir gatava!
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit