10Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
200 gkūpināta vista120 gspināti1 ābols saujavalrieksti150 gvīnogas
Pagatavošana
1
Vistas gaļu sagriež plānās šķēlēs. Vīnogas pārgriež uz pusēm. Valriekstus sasmalcina. Ābolu sagriež salmiņos.
2
Visas salātu sastāvdaļas liek bļodā, pārlej ar Cēzara salātu mērci (recepte te), samaisa un pasniedz.
Lai labi garšo.
BrokastisPusdienasLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKūpināta vistaSpinātiVīnogasĀboliGaļas salātiviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādesValrieksti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit