7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 gab.kabači600 gšampinjoni pēc garšasbaziliks pēc garšasestragons olīveļļa citronu sula sāls un malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Kabačus noskalo, nogriež cietos galus un sagriež apmēram 2 cm biezās šķēlēs. Liek bļodā, apslaka ar olīveļļu un citronu sulu, apkaisa ar svaigi sagrieztu estragonu vai baziliku, sāli un pipariem. Ja negaršo ne baziliks, ne estragons, var likt dilles. Ja ir vairāk laika, var marinādei pievienot arī sasmalcinātu ķiploku. Kārtīgi ar rokām apmaisa.
2
Šampinjonus izvēlas pēc iespējas svaigākus, lai nebūtu jānoņem miziņa un kātiņš. Ar mitru drāniņu noslauka gružus un liek bļodā. Apslaka ar olīveļļu, acitronu sulu, apkaisa ar svaigi maltiem pipariem, samaisa. Sēnes sprauž uz koka iesmiņiem.
3
Liek uz grila un cep apmēram 15 minūtes.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit